Skip to content

Chal Matakni Lyrics – Anjali Arora | Raj Mawar, Anjali99

    Presenting “Chal Matakni Lyrics” a lovely Haryanvi Song. Chal Matakni Song Sung by Raj Mawar & Anjali 99. Starring with Anjali Arora. Lyrics are panned by Anil Premnagariya. Music given by Gulshan Music. Video directed by Frame By Frame. Music Label by Prime Records.

    Song Credits

    📌 TitleChal Matakni
    🎤 Singer(s)Raj Mawar & Anjali 99
    ✍🏻 Songwriter(s)Anil Premnagariya
    🎶Music Composer(s)Gulshan Music
    🏷️LabelPrime Records Haryanvi

    Chal Matakni Lyrics – Anjali Arora | Raj Mawar, Anjali99

    Rey Mai Halve Halve Chaalu
    Meri Toh Chaal Matakni Sey

    Poora Mahoul Bana Rakhya
    Teri Chot Latakni Ne
    Poora Mahoul Bana Rakhya
    Teri Chot Latakni Ne

    Reh Chhorey Katt Katt Marr Jaange
    Dekh Teri Chaal Matakni Ney
    Reh Chhorey Katt Katt Marr Jaange
    Dekh Teri Chaal Matakni Ney

    Paranda Ghaloon Choti Mein
    Mere Dhongey Pey Latakni Sey
    Paranda Ghaloon Choti Mein
    Mere Dhongey Pey Latakni Sey

    Rey Mai Halve Halve Chaalu
    Meri Toh Chaal Matakni Sey
    Rey Mai Halve Halve Chaalu
    Meri Toh Chaal Matakni Sey

    Ho Marr Jaange Marr Jaange
    Dekh Teri Chaal Matakni Ney
    Ho Katt Katt Marr Jaange
    Dekh Teri Chaal Matakni Ney

    Mere Kaana Mein 2-2 Baali
    Tere Jhumke Bhi Latke Sey
    Mai Nachan Mein Sab Te Tez
    Tere Thumke Bhi Matake Sey

    Mere Kaana Mein 2-2 Baali
    Tere Jhumke Bhi Latke Sey
    Mai Nachan Mein Sab Te Tez
    Tere Thumke Bhi Matake Sey

    Meri Jaipur Aali Chunari
    Yeh Sab Te Khatakni Sey
    Meri Jaipur Aali Chunari
    Yeh Sab Te Khatakni Sey

    Reh Chhorey Katt Katt Marr Jaange
    Dekh Teri Chaal Matakni Ney
    Reh Chhorey Katt Katt Marr Jaange
    Dekh Teri Chaal Matakni Ney

    Rey Khulley Rakhya Karr Balaa Ne
    Mai Dab Dab Kaerdi Chalungi
    Rey Madam Toddegi Gala Ne
    Aaj Main Ghaat Naa Ghalyngi

    Rey Khulley Rakhya Karr Balaa Ne
    Mai Dab Dab Kaerdi Chalungi
    Rey Madam Toddegi Gala Ne
    Aaj Main Ghaat Naa Ghalyngi

    Anil Prem Nagariya Mahra Chot Latakni Ney
    Anil Prem Nagariya Mahra Chot Latakni Ney

    Reh Chhorey Katt Katt Marr Jaange
    Dekh Teri Chaal Matakni Ney
    Reh Chhorey Katt Katt Marr Jaange
    Dekh Teri Chaal Matakni Ney

    Rey Mai Halve Halve Chaalu
    Meri Toh Chaal Matakni Sey

    रेय मैं हलवे हलवे चालू
    मेरी तो चाल मटकनी से

    पूरा माहौल बना रखा
    तेरी चोट लटकनी ने
    पूरा माहौल बना रखा
    तेरी चोट लटकनी ने

    रेह छोरे कट कट मर जाएंगे
    देख तेरी चाल मटकनी ने
    रेह छोरे कट कट मर जाएंगे
    देख तेरी चाल मटकनी ने

    परांदा घालूं चोटी में
    मेरे ढोंगे पे लटकनी से
    परांदा घालूं चोटी में
    मेरे ढोंगे पे लटकनी से

    रेय मैं हलवे हलवे चालू
    मेरी तो चाल मटकनी से
    रेय मैं हलवे हलवे चालू
    मेरी तो चाल मटकनी से

    हो मर जाएंगे मर जाएंगे
    देख तेरी चाल मटकनी ने
    हो कट कट मर जाएंगे
    देख तेरी चाल मटकनी ने

    मेरे कानों में 2-2 बाली
    तेरे झुमके भी लटके से
    मैं नाचने में सब से तेज
    तेरे ठुमके भी मटकते से

    मेरे कानों में 2-2 बाली
    तेरे झुमके भी लटके से
    मैं नाचने में सब से तेज
    तेरे ठुमके भी मटकते से

    मेरी जयपुर वाली चुनरी
    यह सब से खटकनी से
    मेरी जयपुर वाली चुनरी
    यह सब से खटकनी से

    रेह छोरे कट कट मर जाएंगे
    देख तेरी चाल मटकनी ने
    रेह छोरे कट कट मर जाएंगे
    देख तेरी चाल मटकनी ने

    रेय खुले रखा कर बला ने
    मैं दब दब करके चलूंगी
    रेय मैडम तोड़ेगी गला ने
    आज मैं घाट ना घालूंगी

    रेय खुले रखा कर बला ने
    मैं दब दब करके चलूंगी
    रेय मैडम तोड़ेगी गला ने
    आज मैं घाट ना घालूंगी

    अनिल प्रेम नगरिया महरा चोट लटकनी ने
    अनिल प्रेम नगरिया महरा चोट लटकनी ने

    रेह छोरे कट कट मर जाएंगे
    देख तेरी चाल मटकनी ने
    रेह छोरे कट कट मर जाएंगे
    देख तेरी चाल मटकनी ने

    रेय मैं हलवे हलवे चालू
    मेरी तो चाल मटकनी से

    Chal Matakni music video

    Tags: