Presenting the “Beretta Lyrics” a captivating Haryanvi song sung by Amanraj Gill and Jaya Rohilla. The lyrics of this song are written by Amanraj Gill, and the music for “Beretta” is composed by AJ Fakira. Let’s explore the lyrics of this song:

Song Credits
Beretta Lyrics – Amanraj Gill | Jaya Rohilla
Oo Taur Shoar Se Kai Ekad Ke Malik Lagte Ho
Par Face Se Innocent Se Tum Nabalik Lagte Ho
Re Uthe Gaat Te Baaph Ye Kaati
Re Yun Mehakma Kati Dehati
Banda Minute (Mint) Mein Kardeya Matti Re
Kundi Lagva Da Gate’an Ki
Oye Pistol Gail Beretta Ki
Gaddi Bin Number Plate’an Ki
Geda Maare Tere Shehar Mein
Te Tension Badh Ja Se Seth’aa Ki
Oh Gandhi Ji Ke Bag Tere Har Sapteh Aate Hain
Teri Salary Nahi Aati Hafte Aate Hain
Teri Salary Nahi Aati Hafte Aate Hain
Haath Na Sasti Cheez Ke Laate Re
Mahre Paatan Ne Rehve Khate Re
Re Hafte Haftya Ke Main Aate
Income Bandhri Gharne Baithya Ki
Pistol Gail Beretta Ki
Gaddi Bin Number Plate’an Ki
Geda Maare Tere Shehar Mein
Te Tension Badh Ja Se Seth’aa Ki
Oye Pistol Gail Beretta Ki
Gaddi Bin Number Plate’an Ki
Geda Maare Tere Shehar Mein
Te Tension Badh Ja Se Seth’aa Ki
Makhan Rehnde Ne Chhori Kyu Detail Pave
Chhora Gharkya Te Milan Bhi Bail Pe Aave
Photo Asla Ke Russia Te Mail Paave
Teri Chhad’ti Jawani Vi Scale Pe Aave
Bina Nashe Pate Ankh Mahri High Rohve Hai
Bhaar Likdu Ghar Te Wahi Wahi Rohve Hai
Kaam Hoja Mahre Naam Te Tabahi Rohve Hai
Khali Ghara Baithe Chhore Ki Kamayi Rohve Hai
Oh Jaadu Belt Mein Tange Sandh Kamar Mein Kala
24 Ghante Deve Duty Re Yon Four Five Aala
Chhora Kite Chala Jao Ghelle Gale Ke Mein Mala
Ghee Churma Te Gharya Ne Laada Te Paalya
Tata Khaniyan Haan Aapa Shila Khaniyan Na Koye
Madam Pakdu Je Gatta Te Chudaniyan Na Koye
Dhan Mahre Ki Tarah Paave Udaniyan Na Koye
Tere Sivah Inn Ankhya Mein Lakhaniyan Na Koye
Ho Naam Tera Mashoor Ae Har Dam Rehta Khabro Mein
Kyun Chalte Hain Tere Haath Bade Chhore Inn Jhagdo Mein
Kyun Chalte Hain Tere Haath Bade Chhore Inn Jhagdo Mein
Re Tu Dekhke Khaja Gass Madam Ji
Dikhe Nyari Nyari Nass Madam
Mahre Chest Press Ek Sau Das (110) Madam
Chhora Bharke Raad Plate’an Ki
Pistol Gail Beretta Ki
Gaddi Bin Number Plate’an Ki
Geda Maare Tere Shehar Mein
Te Tension Badh Ja Se Seth’aa Ki
Oye Pistol Gail Beretta Ki
Gaddi Bin Number Plate’an Ki
Geda Maare Tere Shehar Mein
Te Tension Badh Ja Se Seth’aa Ki
तौर शोर से कई एकड़ के मालिक लगते हो
पर फेस से इनोसेंट से तुम नाबालिक लगते हो
रे उठे गात ते बाप ये काटी
रे युं महकमा काटी देहाती
बंदा मिनट (मिंट) में करदिया मट्टी रे
कुंडी लगवा दा गेट’आं की
ओए पिस्टल गैल बेरेटा की
गाड़ी बिन नंबर प्लेट’आं की
गड्डा मारे तेरे शहर में
ते टेंशन बढ़ जा से सेठ’आ की
ओह गांधी जी के बाग़ तेरे हर सप्ताह आते हैं
तेरी सैलरी नहीं आती हफ्ते आते हैं
तेरी सैलरी नहीं आती हफ्ते आते हैं
हाथ न सस्ती चीज़ के लाते रे
महरे पाटन ने रहवे खाते रे
रे हफ्ते हफ्त्या के मैं आते
इनकम बंधरी घरने बैठ्या की
पिस्टल गैल बेरेटा की
गाड़ी बिन नंबर प्लेट’आं की
गड्डा मारे तेरे शहर में
ते टेंशन बढ़ जा से सेठ’आ की
ओए पिस्टल गैल बेरेटा की
गाड़ी बिन नंबर प्लेट’आं की
गड्डा मारे तेरे शहर में
ते टेंशन बढ़ जा से सेठ’आ की
मक्खन रहंदे ने छोरी क्यों डीटेल पावे
छोरा घरक्या ते मिलन भी बेल पे आवे
फोटो असला के रूसिया ते मेल पावे
तेरी चढ़ती जवानी वी स्केल पे आवे
बिना नशे पाटे आंख म्हारी हाई रोवे है
भार लिखदु घर ते वही वही रोवे है
काम होजा म्हारे नाम ते तबाही रोवे है
खाली घरा बैठे छोरे की कमाई रोवे है
ओह जादू बेल्ट में टंगे संध कमर में काला
24 घंटे देवे ड्यूटी रे यों फोर फाइव आला
छोरा किते चला जाओ घेले गले के में माला
घी चूरमा ते घर्या ने लाडा ते पाल्या
टाटा खनियां हां आपा शीला खनियां ना कोई
मैडम पकडु जे गट्टा ते चुड़ानियां ना कोई
धन म्हारे की तरह पावे उड़ानियां ना कोई
तेरे सिवा इन आंख्या में लाखानियां ना कोई
हो नाम तेरा मशहूर ए हर दम रहता खबरों में
क्यों चलते हैं तेरे हाथ बड़े छोरे इन झगड़ों में
क्यों चलते हैं तेरे हाथ बड़े छोरे इन झगड़ों में
रे तू देखके खाजा गैस मैडम जी
दिखे न्यारी न्यारी नस मैडम
म्हारे चेस्ट प्रेस एक सौ दस (110) मैडम
छोरा भरके राड प्लेट’आं की
पिस्टल गैल बेरेटा की
गाड़ी बिन नंबर प्लेट’आं की
गड्डा मारे तेरे शहर में
ते टेंशन बढ़ जा से सेठ’आ की
ओए पिस्टल गैल बेरेटा की
गाड़ी बिन नंबर प्लेट’आं की
गड्डा मारे तेरे शहर में
ते टेंशन बढ़ जा से सेठ’आ की
यह रहा आपका टेक्स्ट हिंदी फॉन्ट में!